In verband met de aanstaande pensionering van een van onze medewerkers is MW Notariaat opzoek naar een (ervaren) notarisklerk voor de onroerend goed praktijk, waarbij onze voorkeur uitgaat naar iemand die tenminste 4 dagen per week beschikbaar is. Eventueel is een beschikbaarheid van 3 dagen bespreekbaar.

Wie zijn wij?
We zijn een klein, gezellig en hardwerkend team. Iedere medewerker heeft zijn eigen expertise. Samen vormen wij een toegewijd en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Doordat wij klein zijn zal je naast de onroerend goed praktijk af en toe ook op andere gebieden moeten bijspringen.

Jouw werkzaamheden
Je takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het zelfstandig behandelen van dossiers op het gebied van onroerend goed. Daarnaast zal je allerlei akten op het gebied van onroerend goed opstellen met de daarbij bijkomende werkzaamheden. Ook het onderhouden van klantcontact zowel telefonisch, schriftelijk als in de vorm van een bespreking op kantoor zal tot de taken behoren.

Bij deze werkzaamheden zal je waar nodig worden ondersteund door het secretariaat, maar jij bent de verantwoordelijke voor de goede afwikkeling van het dossier.

Hebben we het over jou?
Kan jij zelfstandig al onze onroerend goed akten voorbereiden? Ben jij flexibel en klantgericht ingesteld? Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden? Ben jij stressbestendig, proactief en een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur jouw motivatiebrief met CV naar: info@mwnotariaat.nl