Kandidaat-Notaris
E-mail: w.vandenberg@mwnotariaat.nl

Ik ben samen met Marije de eigenaar van MW Notariaat en op het kantoor de waarnemend kandidaat-notaris.

In 1998 ben ik afgestudeerd in de richting notarieel recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen, waarna ik als kandidaat-notaris ben gaan werken op het notariskantoor van mr. H. van Hoogdalem te Groningen. Vervolgens ben ik gaan werken als kandidaat-notaris bij Notariaat Aa en Hunze te Gieten. Daarna heb ik in 2015 de overstap gemaakt naar De Werven Netwerk Notarissen te Oosterwolde totdat Marije mij vroeg om het notariskantoor te Grootegast met haar over te nemen.
Op genoemde kantoren heb ik ruime ervaring opgedaan op alle rechtsgebieden. Ik ben lid van de specialistenvereniging Estate Planners voor het Notariaat (EPN).
De EPN is de vereniging van notarissen en kandidaat-notarissen die als estate planners gespecialiseerd zijn in de planning van uw vermogen. Hoe draagt u uw vermogen over aan de volgende generatie? Hoe laat u uw partner goed verzorgd achter? Gaat u wel of geen schenkingen doen aan uw kinderen? Hoe regelt u de opvolging van uw onderneming? Hoe zorgt u ervoor dat uw erfgenamen niet teveel erfbelasting betalen als u komt te overlijden?

Naast het bovenstaande hou ik mij bezig met het ondernemingsrecht, zoals het oprichten van besloten vennootschappen, stichtingen en verenigingen, aandelen overdrachten, statutenwijzigingen, certificeringen, fusies en splitsingen.
Bij afwezigheid van Marije zal ik haar taken waarnemen. Graag help ik u bij al uw notariële zaken.